Snelladen bij Fastned nu ook mogelijk met Travelcard 

Amsterdam, 23 december 2014. Naast MultiTankcard is nu ook Travelcard gekoppeld aan Fastned. Het wordt nu nog aantrekkelijker voor de zakelijke rijder om te snelladen bij Fastned. Na het eenmalig invoeren van het tankpas-nummer in de Fastned app kunnen EV-rijders gemakkelijk laadsessies starten en stoppen met de app. Betaling gebeurt automatisch via de Travelcard-pas zodat het declareren van laadsessies tot het verleden behoort.  

Fastned CEO Michiel Langezaal: “Het draait allemaal om gemak en uiteindelijk vrijheid. Door de koppeling met de twee grootste tankpas aanbieders kunnen zakelijke rijders nu nog gemakkelijker snelladen bij Fastned. En hebben ze de vrijheid om overal naartoe te kunnen rijden.”

Algemeen Directeur Jan-Rein Vink van Travelcard: “De e-tankpas is tegenwoordig onmisbaar. Travelcard wil haar klanten toegang bieden tot alle openbare laadnetwerken. We zijn daarom zeer tevreden dat snelladen bij Fastned nu voor onze klanten tot de mogelijkheden behoort.”

De koppeling is al operationeel dus EV-rijders met een pas van Travelcard kunnen direct gebruik maken van deze nieuwe mogelijkheid.

  “Het draait allemaal om gemak en uiteindelijk vrijheid. Door de koppeling met de twee grootste tankpas aanbieders kunnen zakelijke rijders nu nog gemakkelijker snelladen bij Fastned. En hebben ze de vrijheid om overal naartoe te kunnen rijden„ Michiel Langezaal, CEO Fastned 
  “De e-tankpas is tegenwoordig onmisbaar. Travelcard wil haar klanten toegang bieden tot alle openbare laadnetwerken. We zijn daarom zeer tevreden dat snelladen bij Fastned nu voor onze klanten tot de mogelijkheden behoort„ Jan-Rein Vink, Algemeen Directeur Travelcard 
  Contactpersoon
  Download PDF
  Download PDF
  Over Fastned

  Fastned bouwt aan een Europees netwerk van snellaadstations waar alle elektrische auto's snel kunnen laden. De stations worden gebouwd op A-locaties langs de snelweg en in steden, waar elektrische auto’s in gemiddeld 20 minuten kunnen opladen. Hiermee wil Fastned de elektrische rijder de vrijheid geven om straks door heel Europa te kunnen rijden. Momenteel heeft Fastned 84 snellaadstations operationeel in Nederland en Duitsland. Daarnaast werkt Fastned aan uitbreiding van haar netwerk naar de rest van Europa. Er wordt actief gewerkt aan snellaadstations in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en België. Fastned is genoteerd aan de Nxchange effectenbeurs.

  De realisatie van een Europees netwerk van snellaadstations door Fastned speelt in op de snelle ontwikkeling van elektrisch rijden. Fabrikanten investeren miljarden in de ontwikkeling en productie van deze auto’s. Het aantal elektrische auto’s op de weg groeit steeds sneller en daarmee groeit de vraag naar kwalitatieve laadinfrastructuur. Fastned speelt in op deze ontwikkeling en bouwt nu aan de duurzame tankstations van morgen. Voor meer informatie ga naar www.fastned.nl.