Snelladen bij Fastned nu ook mogelijk met laadpassen van EV-Box en ANWB

Amsterdam, 11 juli 2016. Vanaf vandaag kunnen ook de laadpassen van EV-Box en ANWB als betaalmethode gekoppeld worden aan de Fastned app. Met deze koppeling kunnen EV-rijders nu met vrijwel iedere laadpas, tankpas en/of creditcard snelladen bij Fastned. 

Na het eenmalig invoeren van het betreffende pasnummer in de Fastned app kunnen EV-rijders gemakkelijk laadsessies starten en stoppen met de Fastned app. Betalen gebeurt automatisch via de verzamelfactuur, wat scheelt in de administratie. De koppeling is reeds operationeel dus EV-rijders met een pas van EV-Box en ANWB kunnen direct gebruik maken van deze nieuwe mogelijkheid. 

Kristof Vereenooghe van EV-Box: “Door middel van slimme, kwalitatieve laadoplossingen met een groot gebruiksgemak willen we de revolutie van duurzaam vervoer versnellen. Het snellaadnetwerk van Fastned is onderdeel van die versnelde revolutie, we vinden het daarom erg fijn dat we dit netwerk nu ook toegankelijk hebben gemaakt voor EV-Box pashouders.”

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie, zie www.fastned.nl. Of ga naar de pressroom, in de presskit zijn logo’s, foto’s en filmpjes beschikbaar. Zie de newsroom voor de meest recente nieuws artikelen over Fastned.

216933 image persbericht evbox anwb ddcbe5 large 1467898454
208789 fastned%20snellaadstation rgb c5b1c1 large 1463476838
Download PDF
Download PDF
Over Fastned

Fastned bouwt aan een Europees netwerk van snellaadstations waar alle volledig elektrische auto's snel kunnen laden. De stations bevinden zich op A-locaties langs snelwegen en in steden, waar elektrische auto’s in 15 minuten tot wel 200 km bereik bijladen. Fastned's missie is vrijheid geven aan de elektrische rijder en de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen. Fastned heeft 114 snellaadstations operationeel in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast werkt Fastned aan uitbreiding van haar netwerk naar de rest van Europa. Er wordt op dit moment actief gewerkt aan snellaadstations in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en Fastned bereidt zich voor op het bouwen van de eerste snellaadstations in België, Zwitserland en Frankrijk. Fastned is genoteerd aan Euronext Amsterdam. Meer informatie: fastnedcharging.com